ЗА КОРПОРАЦИЯ „ТИАНДЕ”

Тианде е руска компания създадена през 2007 година в град Барнаул от петима предприемачи, вложили личен капитал. Тяхната идея е да създадат компания, която носи здраве и красота на ползващите продуктите и развитие на работещите в техния екип. Компанията набира бързо популярност, финансови успехи и признание в Русия и изпреварва заложената в стратегията за развитие експанзия в Европа. На Европейския пазар е от 5 години.
Продукцията включва продукти по древни китайски и алтайски рецепти, произведени в Русия и Китай. В Китай продуктите се произвеждат в държавни предприятия с традиции, там където се съхраняват древните рецепти. Към настоящия момент, компанията работи в над 32 страни по света и има над 13 милиона партньори.

Продукцията

Продуктите се категоризират, като козмецефтика, съчетание от козметика и фармация.
Действат терапевтично, справяйки се с проблемите и нуждите на тялото, или по-точно казано подпомагат качеството на организма да се самовъзстановява.
Имат висок активен състав съпоставим с професионалните продукти (15 – 20 %), с този бонус, че активния състав е натурален .
Ключови съставки в продуктите са: женшен, гъба линджи, джинджифил, водорасли, кордицепс, змийска мас, муцин от охлюви, овча плацента и др.

Сертификати

Производството е в съответствие с международни сертификати за качество ISO 9001 и GMP.
GMP е стандарт гарантиращ качество на всички етапи на производството, съхранението и контрола на продуктите. GMP изисква 20 000 теста на всяка билка, която участва в състава на продуктите .

ЗА - ЕКИПЪТ

Вие искате да успеете в живота. Искате дом, както и малко пари „за черни дни“ в банката. Може би желаете скромна собствена кола и други вещи за удобства, на които да се наслаждавате, когато не сте на работа.Ще имате всичко това, а навярно и много повече, ако следват Пътя на успеха.

Мислим си, че много неща стоят между нас и успеха – обстоятелства, хора, пари… Но истината е, че само едно нещо ни пречи да стигнем там, където искаме – и това сме самите ние! Най-голямата победа не е да превъзмогнеш пречките, които животът поставя на пътя ти.

Започни едно ново начало с Пътят към Успеха!

https://youtu.be/QpHQdoxeLHA

Дадохме името на нашия екип „Моят път към Успеха” защото е много мотивиращо и когато го изречете да знаете на къде сте поели !

Добре дошъл в ТианДе ,добре дошъл в  екипа „Моят път към Успеха”!!!